• Bedemand Virum

 • I en tid fyldt med sorg over et dødsfald er det vigtigt med en bedemand, der kan bringe den nødvendige ro og overblikket ind i processen. Hos os får du fuld service af din bedemand i Virum, som er certificeret og har stor erfaring udi bedemandsarbejde. Bedemænd-København.dk har tilknyttede bedemænd i hele København og omegn, så en bedemand i Virum står ligeledes klar til at hjælpe dig. Denne kan tilbyde dig sit arbejde til en langt bedre pris, end andre lokale bedemænd er i stand til. Dette er et resultat af, at Bedemænd-København.dk er en online bedemandsforretning. Du bestiller bedemanden, dødsanmelder og tilkøber tjenesteydelser og produkter online og sparer hermed mindst 5000 kr.

  Bestilling

  Den indledende bestilling indeholder 7 trin, og det er let og enkelt at udfylde disse. Du oplyser hvorvidt, du er anmelder eller bestiller, og du dødsanmelder. Drejer det sig i øvrigt om begravelse eller bisættelse ved urnenedsættelse eller askespredning over hav? Og ønsker du at ansøge om begravelseshjælp? Du vælger kirke, præst og angiver, hvorvidt der skal erhverves et nyt gravsted. I forbindelse med den indledende bestilling vælger du ligeledes en kiste. På den måde kan din bedemand i Virum ilægge afdøde i denne ved afhentningen. Din bedemand i Virum arrangerer den ønskede ceremoni indenfor 24 timer, og du modtager herefter den afsluttende bestilling pr. mail. Tryk på linket og bekræft de mundtlige aftaler, som du har indgået med bedemanden, og som denne nu har arrangeret. Herefter indkøbes de sidste produkter. Vælg de rette blomsterdekorationer, tilkøb tjenesteydelser, vælg en traditionel urne eller søurne m.m.

  Få udarbejdet en begravelsesplan

  Din bedemand i Virum kan ikke blot hjælpe dig i forbindelse med begravelses- eller bisættelsesplanlægning, der er aktuel her og nu. Du kan hos os selv planlægge din begravelse eller bisættelse. Hvis man kan finde overskuddet, kan dette være en rigtig god idé – din familie efterlades i større ro, hvis alle aspekter af begravelsen er arrangeret på forhånd.

  70 25 25 33

  Landsdækkende Døgnservice